Img 1095
Img 20170620 132505
Img 0980

Artenys is een samensmelting van ervaring en gedrevenheid. Van toekomstvisie en emotionele intelligentie. Van een bouwpromotor en een internationaal aannemersbedrijf. Paul Van Audenhove, Thierry Van Wassenhove (ArcaTerra), Johan Van Wassenhove en Jan van Bergeijk (DenysGlobal) hebben hun krachten gebundeld om slimme woonoplossingen aan te reiken als antwoord op de maatschappij van morgen.

"We zijn de private bankers of real estate, wij werken op maat van de eigenaar en koper."
Jan

Jan Van Bergeijk

Bestuurder

Jan is ruim 40 jaar actief als financieel expert in de aannemerij waarvan 20 jaar bij de groep Denys. In de voorbije decennia heeft hij een enorme financiële expertise opgebouwd die cruciaal is voor het realiseren van enorme, internationale projecten. Het spreekt voor zich dat zijn ervaring van vitaal belang is in de residentiële projectontwikkeling.

Johan

Johan Van Wassenhove

Bestuurder

Johan is ruim 40 jaar actief als burgerlijk bouwkundig ingenieur waarvan 30 jaar bij de groep Denys. Hij beschikt over een bijzonder extensieve en internationale ervaring in de aannemerij van civiele bouwwerken, infrastructuur – en restauratie werken. Vandaag staat hij als aandeelhouder en gedelegeerd bestuurder van Denys Global NV en Denys Nv aan het hoofd van een innovatief internationaal aannemingsbedrijf met 1.500 werknemers.

Thierry

Thierry Van Wassenhove

Bestuurder

Thierry heeft als jurist internationale ervaring opgedaan in verschillende advocatenassociaties. Hij legde zich toe op fiscaal – en vennootschapsrecht. In 2001 stapte hij over naar het gerenommeerde taxatiebureau De Crombrugge en Partners waar hij een diep inzicht verwierf in de waardering van onroerende goederen. In 2003 vervoegde hij Paul Van Audenhove in de sector van residentiële projectontwikkeling.

Paul

Paul Van Audenhove

Bestuurder

Paul was 14 jaar actief als osteopaat op een hoog niveau. Naast verschillende private praktijken behoorde hij ook bij de medische staf van voetbalclub RSCA Anderlecht. Tijdens zijn professionele activiteit vervolmaakte hij een kandidatuur in de rechtsgeleerdheid en een bijkomende opleiding bedrijfseconomie. Als rasechte ondernemer maakte hij 1995 de sprong naar de residentiële projectontwikkeling. In de twee daaropvolgende decennia heeft hij een 25 tal projecten gerealiseerd in Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Met zijn ervaring in de zorg- en bouwsector staat hij voor de creatie van innovatieve bouwprojecten waar de zorg en woonkwaliteit van bewoners centraal staan.