• Havan A 2
  • Havan A1

Villa's

Het ontwerp van HAVAN-A tracht de klassieke vraag naar een vrijstaande woning met tuin te koppelen aan een compacte, logische en ecologische bouwvorm. Door de heldere vorm van het plan ontstaan zeer ruime woningen die toch betaalbaar blijven. Elke woning beschikt over 4 slaapkamers en een garage voor één of twee wagens.

De voorgevels zijn in één beweging ontworpen zodat rond het binnenplein een harmonieus geheel ontstaat. De voortuinen zijn in okerkleurige halfverharding (stabilizer) en kunnen dienen als standplaats voor wagens. Ze gaan op in een gemeenschappelijk binnenplein waar in de schaduw van de bomen kan worden geravot of gebarbecued. Denk aan een plein met platanen in een dorp in de Provence en je zit dicht in de buurt.

De woning krijgt allure door de materialisatie in een baksteen in aardekleur in combinatie met licht gekleurd houten schrijnwerk. Een aantal volle vlakken in het houten schrijnwerk verlevendigen het geheel.

De geafficheerde prijzen zijn exclusief aankoopkosten en afwerkingsmaterialen. De plaatsing van de materialen is wel voorzien in de verkoopprijs.

overzicht

Unit Opp. Tuin Slpk. Contact
Villa 1 274 m² 298 m² 4 Contact
Villa 2 275 m² 307 m² 4 Contact
Villa 3 284 m² 534 m² 4 Contact
Villa 4 284 m² 249 m² 4 Contact
Villa 5 293 m² 565 m² 4 Contact

Meer informatie over Woonpark Bergbos!

Bekijk op de projectwebsite onze 3D beelden, 360 graden virtuele tours, interactieve grondplannen...